Forskellige behov kræver Individuelle løsninger

Vi tilbyder løsninger til forskellige erhverv – store som små. Du kan være sikker på at kvaliteten er i top.

Har din restaurant brug for flere siddepladser eller udvide sæsonen i de knap så varme måneder eller bruger beboerne på dit plejehjem ikke terrassen fordi de skiftevis generes af solens skarpe stråler og den kolde regn?

Vores tilgang er altid den samme; vi skal sammen finde den optimale løsning til dit behov. Den skal være optimal både i forhold til funktion og æstetisk. Vi skal lave en løsning som løser problemet og som ser godt ud.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt? Vi kommer med reference billeder, dugprøver og målebånd. Vi går altid til opgaven med friske øjne og et åbent sind.

Om os

Uanset opgaven vil vi altid gå ind i dialogen med faglig kompetence og ærlig direkte kommunikation. Sammen skal vi finde den rigtige løsning hos jer. Vi er aldrig tilfredse før vi har en løsning du er tryg ved ud fra både en funktionel og æstetisk betragtning. Sagt med andre ord, vores solafskærmning skal løse jeres udfordring og skal se lækker ud.

Vores erhvervskunder spænder over kontorer, produktionsvirksomheder til hoteller og restauranter samt institioner, som skoler, børnehaver og plejehjem.

Du er meget velkommen til at kontakte os – vi sidder klar med råd og vejledning.

Gert Bammeskov

Indehaver | Konsulent
Aarhus
Telefon 20 92 90 59
gert@markiseuniverset.dk

Michael Christiansen

Indehaver | Konsulent
Odense
Telefon 61 67 40 28
michael@markiseuniverset.dk

Vita Schade

Indehaver | Konsulent
Aalborg
Telefon 22 92 04 45
vita@markiseuniverset.dk

Morten Knudsen

Indehaver | Konsulent
Esbjerg
Telefon 20 96 96 76
morten@markiseuniverset.dk

Vi er i det meste af Danmark og kører gerne ud til dig, for at give input og måle op.

Vi tilbyder også gardiner

Har du mødt vores tvilling, Gardin Universet? De har den samme passion som vi omkring kompetent vejledning og kreative ideer. Bliv inspireret på hjemmesiden eller kontakt nærmeste showroom.

To top